Judith Corachán, subcampiona del món de triatló de llarga distància

La santboiana va assolir aquesta fita història per a l’esport local a Pontevedra

Judith Corachán va fer història i es va proclamar subcampiona del món de triatló de llarga distància. L'esportista santboiana va aconseguir aquest resultat el passat dia 4 de maig a Pontevedra en una emocionant cursa. Van ser gairebé sis hores d'esforç i lluita fins aconseguir una més que merescuda medalla d’argent. Només la belga Alexandra Tondeur va ser capaç de superar la baixllobregatina.

5ccddb600ee69492533493e5 video asi fue el doblete de judith corachan y anna noguera en el mundial ld

59724037 10157645704335955 4339273139243450368 n

“Després de la bicicleta, vaig pensar que les medalles estaven molt lluny. Però trenta quilòmetres de carrera donen per a molt i, mancant quatre, vaig veure que es podia lluitar per l’argent. Amb aquest ambient, que ha estat increïble, se'm posaven els pèls de punta en cada volta”, va manifestar després de recollir la medalla.

D6EGVhsX4AAoSRG

La segona posició en el Campionat del Món és un nou pas endavant en la trajectòria de Corachán, que ha guanyat les principals triatlons nacionals i ha obtingut posicions de privilegi en proves de primer nivell internacional. La triatleta va rebre el passat setembre el Premi Ciutat de Sant Boi 2018 com a reconeixement institucional pels seus extraordinaris mèrits esportius i per ser ambaixadora de l'esport femení de Sant Boi.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat-J.C.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix