El Club de Golf de Barcelona de Sant Esteve obre les seves portes

Imprimeix

Ha iniciat una campanya per apropar aquest esport al Baix Llobregat amb classes gratuïtes

El Club de Golf de Barcelona, situat a Sant Esteve Sesrovires, ha engegat una campanya per apropar el golf tant als sesrovirencs com  a la resta de poblacions del Baix Llobregat. La promoció consisteix en classes gratuïtes i unes noves tarifes per fer assequible aquest esport a un públic més ampli.Al mes de març, el club va engegar una campanya consistent en oferir quatre classes gratuïtes de golf. La iniciativa estava prevista només per als mesos de març i abril, però ha tingut una acollida tant bona que la direcció de l’entitat ha decidit estendre aquesta campanya durant tot l’any 2019.  Per acollir-se a aquesta promoció cal concretar dia i hora trucant al telèfon 937 728 800.

o

Preus assequibles

Paral·lelament, el Club de Golf ha decidit llançar unes noves tarifes per donar a conèixer el golf a aquelles persones que pensen que es tracta d’un esport car. Així, en funció del dia de la setmana, de l’horari i de l’edat dels jugadors, s’ofereixen preus molt competitius. Així un menor de 12 anys pot jugar a partir d’11 euros i un adult major de 50 anys a partir de 23 euros la partida de quatre hores i mitja.

img 129536 club de golf barcelona 0 600

Les instal·lacions del club tenen dos recorreguts diferenciats anomenats Masia Bach i Sant Esteve. El primer està format per un camp de 18 forats i està destinat a jugadors amb un nivell avançat. El segon consta de 9 forats i està especialment  pensat per aquells que s’inicien en el golf. Tots dos camps van ser dissenyats per José Maria Olazábal, guanyador dos cops del Màster Augusta i un dels golfistes més importants d’Espanya.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires-CGB