Nacho Cáceres i Ana Belén García guanyen la Cursa de Martorell

La prova atlètica, que va arriba a la seva vint-i-unena edició, va aplegar més de 500 participants

Més de 500 corredors van participar ahir diumenge a la 21a Cursa de Martorell. La competició es va dividir en diverses distàncies: 5 i 10 quilòmetres (per a adults) i 700 i 1.300 metres (categories infantils). En la distància llarga, l’atleta olímpic Nacho Cáceres, padrí d’aquesta edició, es va proclamar campió en la categoria masculina, mentre que Ana Belén García va aconseguir el triomf en la femenina. En els 5 quilòmetres, els guanyadors va ser Carlos Herreras i Ester Guerrero, ambdós amb un temps rècord.

multimedia wp wp content uploads 2019 05 05203407 IMGL7502

Nacho Cáceres, el primer a completar els 10 quilòmetres, ho ha fet en poc més de mitja hora (32’35’’). L’han seguit Sergio Domínguez, amb un temps de 35’32’’, i Erik Wang-Bruun, amb una marca de 37’00’’. Pel que fa al podi femení, Ana Belén García es va imposar amb un temps de 42’00’’, seguida d’Inés Mota (42’53’’) i Estefania Ruiz (44’31’’).

En la prova dels 5 quilòmetres, s’han batut els rècords de temps tant en la categoria masculina com en la femenina. El primer classificat, Carlos Herreras, va assolir una marca de 15’59’’ i la campiona, Ester Guerrero, de 19’27’’. Carles Blanco (16’10’’) i Francesc Aguilà (16’41’’) van completar el podi masculí, mentre que el femení Anna Orozco (20’02’’) i la martorellenca Laia Castaño (21’13’’) van ser segons i tercera respectivament.

multimedia wp wp content uploads 2019 05 05203559 IMGL8450

Per últim, quant a les proves dels més petits, primer es va celebrar la d’infantil i cadet, de 1.300 metres. La primera a completar aquest recorregut va ser Beth Cáceres, filla de Nacho Cáceres. Després va arribar el torn de la cursa de prebenjamí, benjamí i aleví, de 700 metres, que Jasmine Gabitova va finalitzar en primer lloc.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell