Lahcen Harbil i Gema Barrachina s’imposen a la Delta Prat

La prova atlètica va aplegar prop de 900 participants de totes les edats

Gran matinal atlètica la viscuda ahir al matí al Prat de Llobregat. A les nou en punt es va donar el tret de sortida d'una nova edició de la Cursa Delta Prat, que aquest any arribava a la vintena edició i que va aplegar prop de 900 corredors de totes les edats.

Lahcen Harbil, del CE I Run With Leiva, amb un temps de 32’42’’, i Gema Barrachina, del Rios Running Team, amb 36’04’’, es van imposar a la distància dels deu quilòmetres. A la cursa de 5 km, els guanyadors van ser el corredor del Cornellà Atlètic. Juan Manuel Álvarez, amb 15’57’’, i en dones, Laura Vílchez (C.E. I Run with Leiva), amb un registre de 18’24’’.

Cursa Delta ganadores10k

El premi que s'atorga als millors corredors locals de la cursa de 10 quilòmetres ha sigut per segon any consecutiu per a Hortènsia Soriano i en homes per a Alfredo Rodríguez, del Pratenc.

Tant el Periòdic Delta com el Pratenc AA, organitzadors de la cursa, va valorar molt positivament l'experiència d'aquesta edició i ja han començat a pensar amb la següent amb el retorn al circuit de sempre per la cèntrica avinguda Verge de Montserrat, que no s'ha
pogut utilitzar en aquests últims anys per les obres de remodelació.

La jornada va finalitzar amb les divertides curses infantils dels més petits que han fet gaudir a tots els familiars i amics assistents.

 

Redacció / Fotos: Cursa Delta Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix