Sant Andreu acollirà Campionat de Catalunya de Tir amb Arc

Imprimeix

La competició se celebrarà aquest dissabte 4 de maig i aplegarà més d’una cinquantena de participants

Les instal·lacions del Club de Tir amb Arc de Sant Andreu de la Barca acullen, per segon any consecutiu, la 70 edició del Campionat de Catalunya de Tir amb Arc en la modalitat d’arc tradicional i nu. La competició se celebrarà el proper dissabte 4 de maig.

La competició aplegarà més d’una cinquantena de participants de diversos clubs catalans. Entre els quals hi haurà diversos representants del club local encapçalats per Moi Romero, un dels arquers amb més possibilitats d’èxit. “Tindré la pressió de participar a casa, però a mi m’agrada la pressió”, diu Romero en declaracions a Ràdio Sant Andreu de la Barca.

image tir arc sanb

D’altra banda, el vicepresident del club organitzador, Ferran Catalán, explica com serà la competició: “es fa en dues rondes de sis tandes i es tiren sis fletxes a una distància de trenta metres i amb una diana de 80 centímetres. Després d’un descans, la diana s’apropa a vint metres i es torna a tirar amb una diana més reduïda. El que fa la màxima puntuació és el guanyador o bé els quatre primers passen a fer eliminatòries.”

Redacció / Fotos: Arxiu-CTASAB