Dos ciclistes ferits greus al Prat en el Campionat de Catalunya de Triatló

Tres ciclistes van haver de ser traslladats a l’Hospital de Bellvitge i la prova masculina es va haver de suspendre

El Prat de Llobregat va acollir el passat dimecres 1 de maig el Campionat de Catalunya de Triatló per equips. Una competició accidentada que va obligar a suspendre la prova masculina a causa d’una caiguda col·lectiva que va fer que els sistemes d’emergències mèdiques entressin dins del circuit per atendre i evacuar als implicats quedant aquest tallat davant la situació d’excepcionalitat.

Un xoc frontal entre els equips del Prat Triatló-1994 i el CN Vic va provocar el greu accident. Tres ciclistes van ser traslladats amb ambulància a l’Hospital de Bellvitge, dos d’ells van ser ingressats a l’UCI i un tercer va ser intervingut per patir un traumatisme cranioencefàlic.

Captura de pantalla 2019 05 03 a las 9.40.58

Les pratenques, campiones

Sí es va celebrar la categoria femenina on l’equip del Prat Triatló-1994 es van proclamar campió per equips. El CE Katoa Barcelona i el Fastriatlón-CN Montjuïc van completar el podi.

Redacció / Fotos: Prat Triatló 1994