L’atletisme, protagonista a la nostra comarca aquest cap de setmana

Imprimeix

Se celebraran la Cursa de Martorell, la Cursa Delta del Prat i la de Cursa de Sant Jordi de Sant Esteve Sesrovires

La Cursa de Martorell arriba aquest diumenge 5 de maig a la vint-i-unena edició. Una prova atlètica que inclourà la modalitat de 5 i 10 quilòmetres, i curses infantils. El punt de sortida serà el Complex Esportiu Torrent de Llops, a les 10 hores. El recorregut serà el mateix de l’any passat, que ja es va redissenyar per fer-lo més urbà, pla i accessible a tots els corredors.

DSC6925

Aquest any la Cursa de Martorell estarà apadrinada per l’atleta olímpic internacional Ignacio Cáceres, especialitzat en 10.000 metres, mitja marató i marató. Cáceres va establir un èxit personal a la Marató de Rotterdam de 2012, ocupant el novè. El 2012 va competir en la marató dels Jocs Olímpics i va acabar en el lloc 31.

El Prat de Llobregat acollirà aquest diumenge 5 de maig una de les proves més emblemàtiques de la comarca, la Cursa Delta Prat, que enguany arriba a la seva vintena edició. La competició es dividirà en tres distàncies: 10 km, 5 km i les infantils. La sortida es donarà a les 9 hores per a les dues primeres i a partir de les 10.45h per a les altres. Organitzen conjuntament el Periòdic Delta i el Pratenc AA, amb el suport institucional de l’Ajuntament.

D5fDAKxWAAAvSvT

La sortida i l’arribada serà a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, dintre d’un circuit urbà de cinc quilòmetres al que els participants hauran de donar una o dues voltes.

La Cursa de Sant Jordi, a Sant Esteve Sesrovires, se celebrà aquest any diumenge 5 de maig. La Cursa està organitzada per l’Àrea d’Esports, amb la col·laboració del FC Sant Esteve i el patrocini de l'empresa Chupa-Chups, i torna  a apostar per un esdeveniment esportiu popular, no competitiu i obert a les persones de totes les edats. Cada any, la cursa se celebra la setmana de la diada de Sant Jordi,  però enguany el calendari electoral ha obligat a desplaçar-la al 5 de maig. La Cursa tindrà com a punt de sortida i d’arribada la plaça Xic Mateu.  La sortida es donarà a les 11.00 hores.

2019 04 25 cursa sant jordi

El recorregut és completament urbà i passarà pels principals carrers del centre urbà.  El circuit està pensat perquè es pugui completar tan corrent com caminant. La inscripció a la Cursa de Sant Jordi és gratuïta i s’ha de fer al Complex Esportiu Municipal abans del 4 de maig. No obstant això, també es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa, a la plaça Xic Mateu, abans que comenci la prova.

Redacció / Foto: Delta Prat-Aj. Sant Esteve Sesrovires-JJ Vico