Begues serà sortida i arribada de l’Ultra Trail Barcelona

La prova atlètica proposa un recorregut de 100 kilòmetres que travessarà tot el Parc Natural del Garraf

Aquest proper diumenge 5 de maig, a la mitjanit, es tornarà a donar la sortida a Begues a l’Ultra Trail Barcelona (UTBCN), la cursa de 100 kilòmetres i prop de 3.200 metres de desnivell positiu que té la seva sortida i arribada al municipi baixllobregatí. En total el límit de dorsals inscrits és de 200 per a aquesta prova d’ultrafons que és puntuable per l'Ultra-Trail du Montblanc. Al llarg del seu recorregut les persones participants passaran per alguns dels punts més emblemàtics del parc natural.

600 height noticies 17 03 21 utbcn

Altres distàncies

En aquesta ocasió, també es podrà participar de la Long Trail Barcelona–LTBCN amb un traçat lineial (sense bucles) de 62 kilòmetres i +1.947 metres de desnivell positius; de la Marathon Barcelona–MTBCN, de 41 kilòmetres i +1.204 metres de desnivell positius; l’Half Marathon Barcelona–HMBCN, de 22 kilòmetres i +572 metres de desnivell i de la Speed Trail Barcelona–STBCN, d’11 kilòmetres i +287 metres de desnivell. La jornada es completarà amb la KTBCN–Kids Trail Barcelona, una prova per a nens i nenes de 5 a 16 anys que cobreix una part del recorregut de l’Ultra Trail.

Redacció / Fotos: Aj. Begues-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix