La Mitja Kids per a infants i joves arriba a la quarta edició

Imprimeix

La trail començarà i acabarà a l’emblemàtic indret papiolenc de les Escletxes

Demà dimecres 1 de maig tindrà lloc la quarta edició de la cursa de muntanya Mitja Kids del Papiol, la versió infantil i juvenil de la Mitja del Castell. Té com a objectiu encomanar la passió per aquestes curses des de ben petits i que es gaudeixin en família. Enguany la novetat és la participació de 3 infants amb discapacitat intel·lectual de l’associació Tots Correm Junts. La cursa està organitzada per l’Escola de Trail Barcelona (creada recentment al Papiol) i per l’associació Mitja del Castell, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol.

kids papiol 2

L’esdeveniment, que començarà a les 10 del matí, comptarà amb uns 300 participants d’entre 1 i 17 anys, que correran un dels quatre circuits que s’han traçat per a l’ocasió als paratges papiolencs del Parc de Collserola. La trail començarà i acabarà a l’emblemàtic indret papiolenc de les Escletxes. Els recorreguts estaran senyalitzats amb cinta i pintura ecològica i biodegradable.

PB130005 1080x675

Els infants i joves participaran en un recorregut o en un altre depenent de l’edat. Els més petits poden córrer acompanyats d’un familiar.

Mitja Mini: 1.000 m (+ 20m de desnivell)

Mitja Kids: 1.500 m (+ 35m de desnivell)

Mitja Joves: 3.000 m (+ 90m de desnivell

Mitja Junior: 5.000 m (+ 200m de desnivell)

La cursa compta amb una gran participació per part de voluntaris i associacions i entitats locals. La junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) participarà amb una acció de difusió relacionada amb la campanya “Posa`t la gorra” dedicada al càncer infantil.


Redacció / Fotos: Mitja del Castell