La Mitja Kids per a infants i joves arriba a la quarta edició

La trail començarà i acabarà a l’emblemàtic indret papiolenc de les Escletxes

Demà dimecres 1 de maig tindrà lloc la quarta edició de la cursa de muntanya Mitja Kids del Papiol, la versió infantil i juvenil de la Mitja del Castell. Té com a objectiu encomanar la passió per aquestes curses des de ben petits i que es gaudeixin en família. Enguany la novetat és la participació de 3 infants amb discapacitat intel·lectual de l’associació Tots Correm Junts. La cursa està organitzada per l’Escola de Trail Barcelona (creada recentment al Papiol) i per l’associació Mitja del Castell, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Papiol.

kids papiol 2

L’esdeveniment, que començarà a les 10 del matí, comptarà amb uns 300 participants d’entre 1 i 17 anys, que correran un dels quatre circuits que s’han traçat per a l’ocasió als paratges papiolencs del Parc de Collserola. La trail començarà i acabarà a l’emblemàtic indret papiolenc de les Escletxes. Els recorreguts estaran senyalitzats amb cinta i pintura ecològica i biodegradable.

PB130005 1080x675

Els infants i joves participaran en un recorregut o en un altre depenent de l’edat. Els més petits poden córrer acompanyats d’un familiar.

Mitja Mini: 1.000 m (+ 20m de desnivell)

Mitja Kids: 1.500 m (+ 35m de desnivell)

Mitja Joves: 3.000 m (+ 90m de desnivell

Mitja Junior: 5.000 m (+ 200m de desnivell)

La cursa compta amb una gran participació per part de voluntaris i associacions i entitats locals. La junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) participarà amb una acció de difusió relacionada amb la campanya “Posa`t la gorra” dedicada al càncer infantil.


Redacció / Fotos: Mitja del Castell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix