El Barça CBS tanca fa fase d’ascens amb una nova derrota

El conjunt de Sant Feliu de Llobregat va perdre davant el Ciudad de los Adelntados per 58 a 71

Punt final a la participació del Barça CBS Sant Feliu a la fase d’ascens a la Lliga DIA. Les blaugrana van tornar a perdre, aquest cop davant el Ciudad de los Adelantados (58-71) en un partit on el conjunt que dirigeix Isaac Fernández no tenia cap possibilitat de lluitar per seguir lluitant per pujar de categoria.

D5MEIxEW0AE1K9H

Tanmateix, les santfeliuenques van plantar cara i en el tercer quart empataven (39-39) davant el rival canari. Un parcial de 0-11 a deu minuts per al final (41-53) va ser determinant. A partir de llavors, les amfitriones es van dedicar a controlar el ritme del partit fins al final i es van classificar per les semifinals.

Homenatge

Abans del partit, la Lliga Femenina 2 va homenatjar a Anna Boleda, la jugadora amb el major nombre de punts anotats en la història de la competició. La jugadora blaugrana va batre tots els guarismes el mes de gener passat iniciant un camí sense precedents fins avui.