El Barça CBS es queda sense ascens a la Lliga DIA

Les santfeliuenques van perdre el segon partit davant el Leganés per 81 a 65

El conjunt blaugrana seguirà un any més a la Lliga Femenina 2 després de no assolir l’accés a la final de les fases a la Lliga DIA que s’estan celebrant al pavelló Juan Rios Tejera de La Laguna. El Barça CBS va perdre per un clar 81 a 65 davant el Leganés en el segon partit de la lligueta classificatòria i es va deixar totes les opcions de poder pujar de categoria.

D5GdozgXkAAzLLV

No va ser un partit fàcil per les noies d’Isaac Fernández, que des del principi van anar a remolc del conjunt madrileny. Així al descans ja perdien per 42 a 30. Tot i les diferències, les braugrana es van apropar als onze punts (67-56) a cinc minuts del final, però se’ls va acabar la benzina.

D5GdozdWwAAI 6

Avui juguen el darre partit de la lligueta davant del Ciudad de los Adelantados tinerfeny a les 20.15 hores en un enfrontament sense cap opció a continuar lluitant per l’ascens.

Redacció / Fotos: Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix