El Torneig FIBA CB Castelldefels corona el València Basket i Reial Madrid

Els taronja s'imposen a la final U14 davant el Joventut de Badalona (61-86) i els blancs ho fan a la del torneig U13 contra l'Unicaja de Málaga (103-34)

La tretzena edició del Torneig FIBA CB Castelldefels va finalitzar el passat cap de setmana amb el Valencia Basket com a campió de la categoria U14 i el Real Madrid B a la categoria U13. El conjunt taronja va vèncer a la gran final al Joventut de Badalona (61-86) i els blancs ho van fer contra l'Unicaja de Málaga (103-34). El campionat, organitzat pel CB Castelldefels, es va disputar entre el 16 i el 20 d'abril al Poliesportiu Municipal de Can Vinader i als Pavellons municipals de Begues i Almeda (Cornellà de Llobregat). La competició va aplegar 32 equips de categories Preinfantil i Infantil, representants de 20 clubs de basquet català, de la resta d'Espanya, Alemanya i Dinamarca.

getimatge 2 madrid

Els dos equips del BBA Castelldefels (el 2005 i 2006) van participar en el torneig U13 i van acabar a la catorzena i a la setzena posició després de perdre els seus últims partits contra el BMS Herlev en el cas dels primers (56-60) i de L'Horta Godella els segons (42-50).

D4hkUjJXkAEcPP1 torneig

Els millors jugadors van ser Leo Valesín (Real Madrid) en categoria Preinfantil i Conrad Martínez (Joventut Badalona) en categoria Infantil. Per part del BBA Castelldefels, el jugador més destacat va ser Miguel Cocera.

El Torneig ha sigut enguany focus mediàtic especial per la presència del jove canadenc Olivier Rioux, 13 anys i 2,18m, jugador del Real Madrid.

Redacció / Foto: CB Castelldefels