Esplugues acollirà al juny la II We Share Handball Congress

Imprimeix

Aquest any els temes que es tractaran al congrés giraran al voltant de “La millora de l’experiència del fet esportiu”

La segona edició de We Share Handball Congress es celebrarà els propers 7 i 8 de juny a Esplugues de Llobregat. L’absència de fòrums multidisciplinaris relacionats amb l’handbol, segueixen convertint WSH en l’únic referent nacional, i fins i tot internacional, d’aquest esport i aquestes característiques.

Aquest any els temes que es tractaran al congrés giraran al voltant de “La millora de l’experiència del fet esportiu”, que buscarà consensuar, reflexionar, ordenar i buscar punts de millora en l’experiència que, cada col·lectiu des del seu rol, té amb el món de l’handbol. Per a això, es donarà veu a tots els col·lectius de la comunitat esportiva, com a jugadors, àrbitres, gestors, tècnics, familiars i patrocinadors, i es desenvoluparan un gran nombre d’activitats en diferents formats originals que permetin l’intercanvi d’idees i reflexions.

Captura de pantalla 2019 04 17 a las 19.02.55

El divendres 7 tindran lloc un Think Tank, a manera de laboratori d’idees, i diversos clínics impartits per tècnics referents a nivell internacional, com Toni Gerona -entrenador nacional absolut masculí de Tunísia-, o Rafael Guijosa -entrenador de Abanca Ademar Lleó- entre d’altres.

WSHCONGRESS2019 IMAGEN LOGOS BLANCO 1

D’altra banda, el dissabte 8 hi haurà dinàmiques generals, taules rodones, presentació de pòsters i startups tecnològiques i oportunitat per al networking, totes relacionades amb l’eix central d’aquesta segona edició. Alguns dels experts i ponents confirmats són Olivier Girault -president de la Ligue Nationale Handball de França-, Carmen Manchado -responsable de competicions femenines de la EHF-, José Javier Hombrados -president de la Federació Madrilenya de handbol-, Nacho García Serradilla -àrbitre internacional-, Anne-Laure Michel -exdirectora de competicions de la lliga francesa-, Dolors Martín -entrenadora d’Handbol Sant Quirze-, Gonzalo Pérez de Vargas -jugador de l’FC Barcelona Lassa-, Andrea de la Torre -jugadora de KH7 BM Granollers-, o una delegació del Limoges Hand 87 de la ProLigue Handball de França, entre d’altres convidats.

Aquesta segona edició del WSH Congress arriba després de l’èxit de la primera celebració al juny de 2018, que va tenir més de 200 visitants, quan el congrés va néixer com una iniciativa pionera i de referència per intercanviar experiències i coneixements per fer créixer l’handbol i tot el que l’envolta. Aquest any, l’organització té com a objectiu doblar la xifra de visitants de l’any passat.

Redacció / Foto: Aj, Esplugues-FCH