L’RCDE Stadium obre les portes al futbol femení

Dilluns 22 d’abril es jugarà el partit de la Lliga Iberdrola entre l’RCD Espanyol i Atlético de Madrid

Dilluns 22 d’abril, a les 11 del matí, l’RCDE Stadium obrirà les seves portes per a acollir un partit de la Lliga Iberdrola de futbol entre els equips femenins de l’RCD Espanyol de Barcelona i l’Atlético de Madrid. El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) vol que l’estadi s’ompli de públic per donar a l’esport femení tot el suport que es mereix.

L’RCD Espanyol, els Consells Esportius de l’Hospitalet i del Baix Llobregat i tots els ajuntaments de l’àmbit han engegat un projecte conjunt que pretén treballar per la igualtat de gènere i la cohesió social. Des del CEBLLOB es valora molt la iniciativa del RCD Espanyol per la força divulgativa dels valors de l’esport i per fer possible accions reals en pro de la igualtat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix