Sant Boi acull la 5a final del Poetry Slam del Baix Llobregat

Imprimeix

L'acte tindrà lloc per Sant Jordi i la persona guanyadora representarà la comarca a la final estatal

Demà dimarts 23 d'abril, diada de Sant Jordi, tindrà lloc a Sant Boi de Llobregat la final del campionat de Poetry Slam (poesia declamada) 2018-2019 del Baix Llobregat per cinquè any consecutiu. L'acte comptarà amb els finalistes dels 7 tornejos que s'han desenvolupat des del mes de setembre. El guanyador o guanyadora anirà a la gran final estatal, en representació del Baix Llobregat.

El Llobregat Poetry Slam és una competició de poesia amb un format similar a un combat de boxa. Les persones participants s'enfronten a cop de vers. La participació està oberta a qualsevol persona i a qualsevol idioma. Els campions de cada torneig i els dos segons classificats més valorats competiran a la final del dia 23.

48396504 991636671039580 2352874417228349440 n bona

L'acte es complementarà amb un concert a càrrec del grup Canciones de Nadie i una exhibició dels finalistes del taller Poètic Pressing Catch que, en el marc del projecte municipal Cultura als Barris, s'ha desenvolupat als instituts Rubió i Ors i Ítaca. La final del taller, en què van participar gairebé 200 alumnes de 4t d'ESO, va tenir lloc el passat 11 d'abril, a Can Massallera.

El campionat és una iniciativa de l'associació Cultura Excèntrica, amb el santboià Cysco Muñoz com a un dels seus impulsors, i compta amb la col·laboració de La Masia, Copyart i el programa "La República Santboiana", de Ràdio Sant Boi.

Redacció / Foto: Arxiu-Aj. Sant Boi