Comença la tretzena edició del Torneig Infantil FIBA CB Castelldefels

Imprimeix

Els millors equips del continent jugaran al Pavelló de Can Vinader i també a Begues i Cornellà de Llobregat

La competició, hereva del clàssic torneig “Rei de Reis”, es disputarà als Poliesportius de Can Vinader i de les veïnes poblacions de Begues (Pavelló Jaume Viñas) i Cornellà de Cornellà (Pavelló Almeda) i farà que els millors equips de basquet base masculins de l'Estat de les categories U14 i U13 es vegin les cares amb rivals de la resta d'Europa. La competició comptarà de nou amb el segell de la Federació Internacional de Basquet (FIBA).

2017.04.15 Torneo FIBA Castelldefels 2017 3

La competició es divideix en dos, els tornejos A (equips U14) i B (equips U13), amb 32 equips en total. Els clubs que participen en el torneig A són: Real Madrid, Unicaja de Màlaga, FC Barcelona, Joventut de Badalona, València Basket, UCAM Murcia, Bàsquet Manresa, L'Horta Godella, Canoe, Mataró, Cornellà i Almeda (pel que fa al basquet estatal), amb el Bayern de Munich, la selecció de la Baixa Saxònia, Frankfurt Skyliners i BBA Porsche (Alemanya).

El torneig B el jugaran també setze equips: Real Madrid B, Unicaja de Málaga B, FC Barcelona B, Joventut de Badalona B, Múrcia B, Bàsquet Manresa B, CB Hospitalet, Canoe, L'Horta Godella, Mollet, Sese i els dos equips del BBA Castelldefels (U13 i U14) pel que fa als equips estatals; i el Bayern de Munich, BBA Porsche i BMS Herlev alemanys.

Redacció / Fotos: Arxiu