L’Hoquei Sant Just jugarà les semifinals del playoff d'ascens

Després de guanyar en el partit de desempat a l’Olot (5-3) s’enfrontarà davant el Sentmenat

L’Hoquei Sant Just es va classificar aquest cap de setmana per a les semifinals del playoff d’ascens a l’OK Lliga Argent. Els baixllobregatins es van imposar en el tercer i definitiu partit -desempat- dels quarts de final al CH Olot per 5 a 3, que els va donar accés matemàtic per a la següent eliminatòria.

D4Dp2edX4AA2Jit

El rival en semifinals serà l’HC Sentmenat. El primer partit es jugarà el primer cap de setmana del mes de maig a la pista vallesana. El segon enfrontament es jugarà l’11/12 de maig a La Bonaigua, i si hi ha partit de desempat el 18/19 a Sentmenat.

Emoció i pròrroga

L’enfrontament es presentava molt igualat i emocionat. I així va ser. Amb un Pavelló de La Bonaigua pel de gom a gom, els santjustencs van començar marcant gràcies a l’encert de Ricard Manzano. Resultat amb el qual s’arribaria al descans. A la represa, el conjunt olotí es va posar les piles i va remuntar el marcador advers fins a col·locar-se amb un 1-3 que semblava definitiu. Tanmateix, els de Ferran Pujalte van reaccionar i dos gols de Fede Hinojal va permetre empatar i forçar la pròrroga. En el temps extra, l’Hoquei Sant Just es va mostrar més sencer. Joan Pujalte i Josep Grima van certificar la victòria i el passi a la següent ronda dels playoff.