Sant Esteve va acollir diumenge una prova atlètica

La primera edició de la Cursa dels 5 i 10 Quilòmetres va aplegar uns 250 participants. Els carrers del nostre municipi van viure diumenge una gran matinal atlètica organitzada conjuntament per l'Athletic Events i l'Àrea d'Esports de l'ajuntament. La competició, dividida en dues distàncies diferents, es va celebrar en circuit urbà amb sortida i arribada just davant l'Escola La Roureda. El recorregut va passar per diferents barris del nostre municipi.

El guanyador en els cinc quilòmetres va ser l’atleta del Girona Costa Brava, Andreu Giraly, amb un temps de 17 minuts, 17 segons. Juanra Velázquez (Blancafort Triatló) i Luis Miguel Fernández (Independent) van ser segon i tercer respectivament. En la categoria femenina, la primera va ser l'Independent, Chloe Fata, amb un registre de 19 minuts i 22 segons. Alicia Bregadà va acabar segona i Marta García, tercera.

D’altra banda, els participants en els deu quilòmetres van haver de fer dues voltes al circuit sesrovirenc. A mig recorregut, l'organització va instal·lar un lloc d'avituallament per als atletes. En aquesta distància es va imposar el gran favorit. El ghanès de l'Athletic Track, Paul Sie Kwasi, no va tenir rival invertint un temps de 32 minuts i 15 segons. Per darrera, i a més d'un minut, van arribar Abderrazak Samaoui i Javier Jaimes. Sara Prescolí també va fer bons els pronòstics en la categoria femenina. L'atletà de Club Atletisme Olesa va fer un temps de 43 minuts i 2 segons. El podi el van completar la sesrovirenca Cristina Rebull i Katarzyna Marek, també del Club Atletisme Olesa.

L'alcalde Enric Carbonell, i la regidora d'Esports Roser Brosed, encarregats de donar els guardons als guanyadors de les diferents categories, també van lliurar els premis als millors atletes locals. I aquests van ser, en la distància dels cinc quilòmetres Francesc Xavier Pi i Maria Castellet, mentre que els deu quiòmetres els vencedors van ser Veracruz Torres i Lluís Fabra.

Amb l'acte de lliurament dels guardons es va tancar la primera edició d'aquesta Cursa dels 5 i 10 Quiòmetres de Sant Esteve que va ser tot un èxit de participació i organització.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu

 
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix