Molins de Rei va ser dissabte l’amfitrió de la FEEC

Imprimeix
Es van lliurar els premis en diferents disciplines en un acte en el que va assistir l'alcalde Xavier Paz. El president del Centre Excursionista Molins de Rei, l’entitat organitzadora de l’acte, Ferran Estela, el va inaugurar amb unes paraules d’agraïment a tot el públic. També va parlar Xavier Paz, alcalde de la ciutat, que va donar la benvinguda a tothom i va assenyalar que per un dia Molins de Rei ha estat la capital de l’excursionisme català.

Tot seguit va començar el lliurament dels trofeus, a càrrec de Xavi Paz, Ferran Estela i Jordi Merino, president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Després dels lliuraments individuals, l’entrega de premis, perfectament conduïda per Josep Segura, membre del Comitè de Marxes, va acabar amb els trofeus als campionons de Catalunya respectius i el premi a les milllors entitats en ambdues disciplines. Enguany, la menció especial del Comitè va anar a parar a una entitat, el Centre Excursionista d’Avinyó, referent indiscutible en la disciplina de marxes tècniques i un dels grans difusors d’aquesta disciplina a casa nostra.

Després de l’entrega de tots els trofeus, la vetllada va continuar amb la presentació de la firma d’outdoor Salomon com a nou col·laborador de la FEEC. Joan Solà, cap de màrqueting d’Amer Sports Spain, va explicar la filosofia de l’acord, mitjançant el qual Salomon estarà present en tres de les proves del calendari de la XV Copa Catalana de Caminades (la XIII Marxa Castells de la Segarra, 11 de març; la IV Travessada Biennal Molins de Rei-Vilafranca del Penedès, 1 d’abril; i la 37a Travessa del Montseny, el 20 de maig) promocionant els seus productes i la filosofia de light and fast hiking.

Marçal Fontanals - FEEC/ Foto: FEEC