Marta Franco i Óscar Jiménez guanyen la Cursa de les Aixetes

L’onzena edició de la prova va aplegar més de cent vuitanta participants

Més de 180 participants, tant en categoria femenina com masculina, es van donar cita en l’onzena Cursa de les Aixetes-Marxa Solidària que es va celebrar el passat 7 d’abril a Sant Feliu de Llobregat, i que van haver de recórrer poc més de 21 quilòmetres.

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Marta Feranco (Sant Feliu de Llobregat) amb un temps de 2h01’37’’, seguida de Sandra Benete (CAP, 2h17’48’’) i Esther Vázquez (4 Speed Goats, 2h18’09’’). A la categoria masculina. El primer classificat va ser el corredor del CA Taymory-Spiridon, Óscar Jiménez, que va invertir un temps d’1h38’38’’. El podi el van completar Pedro López (Comekm Molins, 1h43’00’’) i Samuel Ruz (Fondistes, 1h43’17’’).

Redacció / Foto: Arxiu