Pol Rodríguez y Aida Pérez es van imposar a la distància dels 25 quilòmetres, mentre que Juan Carlos Galán i Marta Nogueira ho van fer a la de 12km

Els passats 6 i 7 d'abril es va celebrar la cinquena edició del Trail de les Ermites a Olesa de Montserrat. Un projecte de l'Associació Esportiva Escolar de l'Institut Daniel Blanxart i el consistori baixllobregatí. Les diferents proves es van desenvolupar en dies diferents: dissabte dia 6 d’abril, la MiniTEO i la TEO Vertical; i diumenge dia 7 d’abril la de 25 km i 12 km (en aquestes dues proves es van aplegar més de 400 participants). Totes les proves van tenir la sortida a la plaça de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

D3ez9ylWkAELyQY

trail

A la distància dels 25 quilòmetres el guanyador en la categoria masculina va ser Pol Rodríguez, del 30+32=62, amb un temps de 2h07’29’’. Xavier Santasusana (2h16’40’’) i David Guarch (Mountain Runners del Berg, 2h18’31’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Aida Pérez. L’atleta del 30+32=62 va completar el recorregut amb 2h42’54’’. El podi el van completar Fàtima Bermudo (FAC Team, 2h53’42’’) i Raquel Córdoba (Dream Team Abrera, 2h57’18’’).

aida

pol

D’altra banda, a la distància dels 12 quilòmetres, els guanyadors van ser Juan Carlos Galán (Huwanka, 57’57’’) i Marta Nogueira (La Cabra Tira al Monte, 1h11’07’’). A la categoria masculina, van completa el podi Carlos Collado (59’04’’) i Esteve Casas (ACE Bombers de Barcelona, 59’55’’). Mentrestant, la segona i tercera classificada van ser Mònica Monfort (CA Olesa, 1h13’15’’) i Sílvia González (1h14’43’’).