El Voleibol Sant Just es classifica per a les fases d’ascens a 1ª Nacional

L’equip aleví disputarà el Campionat d’Espanya després de proclamar-se campió de Catalunya

El voleibol santjustenc està d’enhorabona. I és que el seu equip sènior femení del CB Sant Just es va classificar per a les Fases d’Ascens a la Primera Nacional després de proclamar-se campió de la Fase Final de Primera Divisió Catalana que es va celebrar al pavelló Joan Oró de Lleida. A les semifinals, les noies de Mariano Singer es van imposar al CV Mataró per 3-1 (25-20, 25-21, 22-25 i 25-19) i a la final al CECELL Lleida per 1-3 (21-25, 19-25, 27-25 i 12-25).

D26g7mfXcAwp3Lm

La competició nacional, on també estarà el CECELL Lleida com subcampió, se celebrarà els dies 11 i 12 de maig en una seu encara per determinar al tancament de la present notícia. Les santjustenques podrien trobar-se a la Primera Nacional, en cas d’ascens, a altres dos equips de la nostra comarca, el CV Sant Boi i CATEC Volei Molins, que van assolir la permanència a la categoria.

D’altra banda, a falta de sis jornades per a finalitzar la segona fase de Primera Divisió -pel títol de la categoria-, les sèniors encapçalen la classificació i tenen molts números per a proclamar-se campiones.

Èxit de la base

Al subcampionat del Voleibol Sant Just a la Superlliga Júnior cal afegir aquest cap de setmana la classificació per al Campionat d’Espanya de l’equip aleví, per segon any consecutiu, després de proclamar-se campió de la fase catalana que es va celebrar a Sabadell.