El Voleibol Sant Just es classifica per a les fases d’ascens a 1ª Nacional

L’equip aleví disputarà el Campionat d’Espanya després de proclamar-se campió de Catalunya

El voleibol santjustenc està d’enhorabona. I és que el seu equip sènior femení del CB Sant Just es va classificar per a les Fases d’Ascens a la Primera Nacional després de proclamar-se campió de la Fase Final de Primera Divisió Catalana que es va celebrar al pavelló Joan Oró de Lleida. A les semifinals, les noies de Mariano Singer es van imposar al CV Mataró per 3-1 (25-20, 25-21, 22-25 i 25-19) i a la final al CECELL Lleida per 1-3 (21-25, 19-25, 27-25 i 12-25).

D26g7mfXcAwp3Lm

La competició nacional, on també estarà el CECELL Lleida com subcampió, se celebrarà els dies 11 i 12 de maig en una seu encara per determinar al tancament de la present notícia. Les santjustenques podrien trobar-se a la Primera Nacional, en cas d’ascens, a altres dos equips de la nostra comarca, el CV Sant Boi i CATEC Volei Molins, que van assolir la permanència a la categoria.

D’altra banda, a falta de sis jornades per a finalitzar la segona fase de Primera Divisió -pel títol de la categoria-, les sèniors encapçalen la classificació i tenen molts números per a proclamar-se campiones.

Èxit de la base

Al subcampionat del Voleibol Sant Just a la Superlliga Júnior cal afegir aquest cap de setmana la classificació per al Campionat d’Espanya de l’equip aleví, per segon any consecutiu, després de proclamar-se campió de la fase catalana que es va celebrar a Sabadell.

D3DamuoW0AErfYz

Redacció / Fotos: Voleibol Sant Just

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix