Tres equips baixllobregatins jugaran la Copa Primavera de rugbi femení

Imprimeix

Castelldefels, Santboiana i Terrassa-Martorell-Anoia disputaran aquest cap de setmana els quarts de final

La Federació Catalana de Rugbi organitza, a partir d’aquest cap de setmana, la Copa Primavera de rugbi femení. Un torneig en format d’eliminatòria a partit únic per a aquells equips que volen continuar amb la competició una vegada finalitzades les oficials.

Fins a vuit conjunts s’han inscrit al torneig, cinc de la Divisió d’Honor Catalana (GEiEG, Poblenou, Santboiana, Gòtics i Castelldefels) i tres de la Primera Catalana (INEF-Hospitalet, Sitges i Terrassa-Martorell-Anoia) que jugaran els quarts de final aquest cap de setmana. Els guanyadors competiran per aixecar el trofeu de campions en la Copa Or, mentre que els perdedors jugaran per la cinquena plaça en la Copa Argent.

D2m0BjCWkAATX45

Així, les semifinals se celebraran el següent cap de setmana, del 30 i 31 de març, mentre que la final es disputarà el 13 o 14 d’abril. En totes les eliminatòries inclosa la final, l’enfrontament es jugarà a casa del pitjor classificat en la fase de lliga regular (si s’enfronten un equip de Primera contra un de DHC, es jugarà al camp de Primera).

Anna Puig, amb la selecció

D’altra banda, la jugadora de la UE Santboiana, Anna Puig, està concentrada amb la Selecció Espanyola que ha de jugar aquest dissabte 30 de març a l’Estadi Central de Madrid la final del Campionat d’Europa. Les Lleones s’enfrontaran Holanda.

D2k6whuWoAA3OFV

Redacció / Fotos: Arxiu-RFER