Tres equips baixllobregatins jugaran la Copa Primavera de rugbi femení

Castelldefels, Santboiana i Terrassa-Martorell-Anoia disputaran aquest cap de setmana els quarts de final

La Federació Catalana de Rugbi organitza, a partir d’aquest cap de setmana, la Copa Primavera de rugbi femení. Un torneig en format d’eliminatòria a partit únic per a aquells equips que volen continuar amb la competició una vegada finalitzades les oficials.

Fins a vuit conjunts s’han inscrit al torneig, cinc de la Divisió d’Honor Catalana (GEiEG, Poblenou, Santboiana, Gòtics i Castelldefels) i tres de la Primera Catalana (INEF-Hospitalet, Sitges i Terrassa-Martorell-Anoia) que jugaran els quarts de final aquest cap de setmana. Els guanyadors competiran per aixecar el trofeu de campions en la Copa Or, mentre que els perdedors jugaran per la cinquena plaça en la Copa Argent.

D2m0BjCWkAATX45

Així, les semifinals se celebraran el següent cap de setmana, del 30 i 31 de març, mentre que la final es disputarà el 13 o 14 d’abril. En totes les eliminatòries inclosa la final, l’enfrontament es jugarà a casa del pitjor classificat en la fase de lliga regular (si s’enfronten un equip de Primera contra un de DHC, es jugarà al camp de Primera).

Anna Puig, amb la selecció

D’altra banda, la jugadora de la UE Santboiana, Anna Puig, està concentrada amb la Selecció Espanyola que ha de jugar aquest dissabte 30 de març a l’Estadi Central de Madrid la final del Campionat d’Europa. Les Lleones s’enfrontaran Holanda.

D2k6whuWoAA3OFV

Redacció / Fotos: Arxiu-RFER

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix