No hi ha miracle i el Cornellà perd la Copa RFEF

Els de Xavi Calm empaten en el partit de tornada (2-2) davant el Mirandés que assoleix el títol per primera vegada a la història

El Mirandés és el nou campió de la Copa RFEF després d’empatar a dos gols davant el Cornellà en el partit de tornada de la final. Els castellans van fer valer el resultat del partit d’anada a Anduva (3-0) per conquerir, per primer cop a la seva història, el títol d’aquesta competició. El global dels dos partits va ser 2-5. A més, els campions aconsegueixen un premi de 90.000 euros.

Captura de pantalla 2019 03 28 a las 22.33.28

Els de Xavi Calm van intentar el miracle però no va ser possible, ja que el conjunt vermell es va col·locar amb un decisiu 0-2. Hugo Rama, aprofitant un error defensiu, va inaugurar el marcador. A la segona part, Jon Guridi va ampliar les diferències sentenciant la final. Els verds no es van enfonsar i van aconseguir reaccionar i empatar el partit a sis minuts per al final (els autors dels gols van ser Carlos Esteve i Eloy Gila). La gesta no va ser possible.

D2xYmSSWkAMvgFD

Cornellà: Sergio, Pere, Pujol, Román (Eloy Gila 62´), Xiker, Fall (Leo 54´), Jaume Pascal, Pep Caballé, Carlos Esteve, Gaspar i Lobato (Borja 77´).

Mirandés: Guillermo, Paris Alejandro (Carlos Julio 57´), Gorka, Sergio González (Juan Alberto 54´), Jon Irazabal, Antonio Romero, Claudio Medina, Matheus , Cerrajeria, Hugo Rama (Rodrigo Sanz 57´) i Jon Guridi.

Gols: 0-1 (30´): Hugo Rama. 0-2 (54´): Jon Guridi. 1-2 (74´): Carlos Esteve. 2-2 (84´): Eloy Gila.

Àrbitre: Álvaro Cánovas García Villarrubia, valencià. Grogues als visitants Jon Irazabal (34´), Jon Guridi (69´) i Matheus (80´).

Camp: Nou Estadi Municipal. Unes 600 persones.

Al partit hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; el president de la RFEF, Luis Rubiales; el vicepresident de la RFEF, Miquel Bestard; el president de la Federació de Castella i Lleó de Futbol, Marcelino Mate; el president de la Federació de la Comunitat Valenciana de Futbol i de la Lliga Nacional de Futbol Aficionat, Salvador Gomar.

Redacció / Fotos: RFEF-UE Cornellà-Diario de Burgos