L’esport vicentí celebra un doble èxit en motociclisme i handbol

Ivan Pueyo va guanyar la prova inaugural de la Copa d'Espanya d’Hard Endur, mentre que el sènior B masculí de l’Handbol Sant Vicenç puja a Segona Catalana

El motociclista vicentí, Ivan Pueyo, va guanyar la primera de les tres proves que formen la Copa d'Espanya d’Hard Enduro que es va celebrar a Macael (Almeria). Pueyo va assolir el primer lloc al podi amb el millor temps a cadascuna de les tres sessions. El 22 de juny tindrà lloc a Elgoibar la segona prova i la competició es clourà el 13 d'octubre en una seu encara per determinar.

5c73e2a80de6947477349775 ivan pueyo gana la primera cita de hard enduro en macael

Mentrestant, el motorista vicentí es troba disputant el Mundial de Superenduro, que ja ha celebrat quatre de les cinc proves que el formen, celebrades a Cracòvia, Riesa, Madrid i Budapest. L’última prova es disputarà a Bilbao. Pueyo es troba a l'onzena posició amb 45 punts. El britànic William Hoare ocupa el primer lloc de la classificació provisional, amb 227 punts.

Ascens en handbol

El sènior masculí B de l'Handbol Sant Vicenç Bar Mi Casa va assolir matemàticament l'ascens a Segona Catalana a manca de sis jornades per finalitzar la primera fase, després de vèncer al camp del segon classificat, La Salle Bonanova, per un ajustat 23 a 24. L'equip vicentí, que competeix al grup A de la Tercera Catalana, ha guanyat els 20 partits disputats fins al moment.

53690316 1800205066745652 1832796543887867904 o

Una vegada finalitzi la primera fase se celebrarà la fase final pel títol de campions de la categoria en joc. Aquest serà el segon ascens consecutiu de l’equip vicentí.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç-Motociclismo

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials