‘Corre en gran’ aplega un miler de participants

Imprimeix

La recaptació de la segona edició anirà destinada a la investigació de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)

Al voltant de mig centenar d’interns del centre penitenciari Brians 2 han estat els artífexs de la cursa ‘Corre en gran’ que es va celebrar aquest diumenge a Sant Esteve Sesrovires, amb un miler de participants.

D2ab0VKXQAEyjKs

L’esdeveniment va néixer ara fa un any com a una activitat que vol anar molt més enllà de l’esport. “Vam pensar que seria una bogeria però ha estat una gran manera de traspassar fronteres”, ha explicat a l’ACN William Rodríguez, un dels reclusos membre de l’organització, orgullós del resultat aconseguit. En paral·lel als beneficis morals i penitenciaris que l’esdeveniment aporta als presos, la cursa també té una vessant solidària: aquest any la recaptació aconseguida amb les inscripcions es destinarà a la investigació de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

D2bAIt3W0AM5MiB

Els guanyadors

A la distància dels cinc quilòmetres, els guanyadors van ser Nali Hamza i Marta Nogueira, mentre que en els deu quilòmetres els vencedors foren Carme Tort i Arnau López. Jan Guerrero es va imposar a la prova familiar d’1 km.

Consellers i expresidents

Ester Capella, consellera de Justícia, i Alba Vergés, consellera de Salut, no es van voler perdre aquesta festa esportiva, inclusiva i solidària, on també va ser-hi l’alcalde del municipi baixllobregatí, Enric Carbonell.

D2bAIuBX4AAW1mT

D2c1Q6aXQAAhiqa

Tampoc hi va faltar l’expresident de l’FC Barcelona, Sandro Rosell, tot i que no va fer cap declaració per recomanació dels seus advocats. Rosell, que va formar part del grup Egoísmo Positivo, va ser rebre molts suports dels participants i de la gent que va voler seguir de prop la cursa. Cal recordar que l’exmandatari blaugrana es va implicar molt en la seva organització durant la seva estada en el centre penitenciari Brians 2.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires-Corre en gran