La segona cursa solidària Corre en Gran torna a Sant Esteve aquest diumenge

Imprimeix

La prova atlètica està dedicat enguany a recaptar fons per a la investigació d’ELA

Tot a punt per a la segona edició la Cursa Corre en Gran que se celebrarà el proper 24 de març als carrers de Sant Esteve Sesrovires. Aquest esdeveniment esportiu solidari està dedicat enguany a recaptar fons per a la investigació d’ELA, una malaltia també coneguda com a esclerosi lateral amiotròfica. Els participants podran triar entre tres distàncies diferents: la d’un quilòmetre pensada per a nens i pares, i les de 5 i 10 quilòmetres per a corredors acostumats al running. La prova compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i la col·laboració del Futbol Club de Sant Esteve, així com d’altres entitats.

54267855 655067198262367 2934721170190106624 o

La prova està organitzada per Gambaders Events, una entitat que està formada per interns i professionals del Centre Penitenciari de Can Brians 2. El seu objectiu és organitzar esdeveniments esportius que comptin amb molta participació i que serveixin per reunir recursos econòmics en benefici d’una causa social.

2019 02 07 cursa corre en gran

Novetats
Altra de les novetats d’aquest any són la introducció de llebres (corredors de referència que permetran als participants obtenir millors marques en la cursa). Així mateix,  a més de la inscripció normal també hi ha la possibilitat de fer una inscripció VIP, que dona dret a la personalització de la samarreta i del dorsal.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires