Dur correctiu al Cornellà a Anduva a l’anada de la Copa RFEF

El Mirandés es va mostrar molt més efectiu en atac i va sentenciar pràcticament la final

El Cornellà va perdre de forma clara i contundent davant el Mirandés en el partit d’anada de la final de la Copa RFEF que es va disputar ahir al vespre a Anduva. Els burgalesos van ser superiors i més efectius que un rival que va tenir les seves ocasions però no va veure porta. El partit d’anada es jugarà la propera setmana (28 març) on els de Xavi Calm hauran de buscar la gesta i un autèntic miracle per remuntar ti guanyar per primer cop el títol.

D2IUPDOXcAEUVpo

A la primera part, el Mirandés va ser millor i va disposar de les millors ocasions de gol. Cerrajería, a poc pel descans, va obrir el marcador gràcies a una gran volea. A la represa, el conjunt local va ampliar aviat el seu avantatge. Una centrada de Rodrigo a l’àrea petita va acabar amb un xut de Claudio que feia el 2-0.  A la recta final, els vermells van acabar sentenciant amb un gol de Matheus després d’aprofitar un rebuig de Sergio a tir d’Álvaro Rey. Amb 3-0 finalitzava el partit dominat des del principi i fins al final pels burgalesos.

15531115747661

Al final del partit, Xavi Calm va explicar en roda de premsa que el Mirandés “ha demostrat que és un gran equip. Estem obligats a pensar que podem. Per la tornada, necessitem el màxim suport de la nostra afició. El Nou Municipal ha de ser clau". D’altra banda, l’entrenador del Mirandés, Borja Jiménez, va dir que “hem estat intensos, dominadors, segures i ha estat un gran partit de tots. Crec que hem estat a un gran nivell i hem complert totes les premisses amb les quals veníem al partit i hem gaudit jugant a futbol. No oblidem que queda la volta i estic completament segur que allà ens espera 90 minuts molt difícils.”

FITXA:

Mirandés: Guillermo; París, Kijera, Sergio, Irazabal, Álvaro Bravo, Romero (Hugo Rama, 69’), Galder Cerrajería, Álvaro Rey (Jon Guridi, 87’), Rodrigo i Claudio (Matheus, 73’).

Cornellà: Sergio; Pere, Roman, Xiker, Ricard, Fall (Leo Ramírez, 57’), Agus Medina, Pep Caballé, Jaume, Cristian Lobato (Gilabert, 86’) i Carles Esteve (Abde, 71’).

Gols: 1-0 (41’): Cerrajería. 2-0 (50’): Claudio. 3-0 (79’): Matheus.

Àrbitre: Sánchez Meneses, del col·legi madrileny. Targetes grogues als visitants Pep Caballé i Fall.

Camp:  Anduva. Un total de 1.947 espectadors.

Redacció / Fotos: UE Cornellà