Sant Feliu serà Ciutat Juga Verd Play el curs 2019-2020

Imprimeix

La capital comarcal agafarà el relleu de Sant Andreu de la Barca en un acte que es realitzarà a la Sala Ibèria el 18 de juny

El Consell Esportiu del Baix Llobregat ha atorgat el títol de Ciutat Juga Verd Play a Sant Feliu de Llobregat, a manera de reconeixement del treball realitzat per l'Ajuntament per promoure el joc net, el respecte i la companyonia entre les persones participants en els jocs escolars que s'organitzen a la comarca. El municipi agafarà el relleu a Sant Andreu de la Barca com a ciutat amb aquest distintiu per al curs 2019-2020 en l'acte que es realitzarà el proper 18 de juny a la Sala Ibèria. Allà es farà un reconeixement als equips, entitats i agents més destacats d'aquest programa, inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars.

juga verd play 14

Mèrits

Sant Feliu ha aconseguit ser Ciutat Juga Verd Play després d'esdevenir un referent comarcal en tots els àmbits esportius organitzats de manera conjunta amb el Consell Esportiu durant el present curs escolar. Entre altres, s'han tingut en compte mèrits com ser la seu de dues de les jornades comarcals de gimnàstica rítmica; la realització de diferents jornades formatives incloses dins del Pla de formació contínua del Consell Esportiu; o la representació de 20 equips en la competició d'esports d'equip i més de 200 esportistes en la competició d'esports individuals.

Què és?

Juga Verd Play té com a finalitat l'educació en valors a través de l'esport a través de la implicació efectiva d'agents que hi participen com els familiars de nens i nenes o personal tècnic i dinamitzador del joc.

Juga Verd Play

El programa s'utilitza en els esports d'equip en totes les competicions comarcals escolars organitzades pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, i planteja un format de competició sobre 10 punts en el resultat d'un partit. En aquests punts s'integren els valors i els marcadors gràcies a l'ús de les noves tecnologies.

Redacció / Fotos: Arxiu-CEBLLOB