El Prat va acollir la Copa Catalana de ciclisme

Imprimeix

La competició, que va aplegar més de 120 ciclistes, va estar marcada pel fort vent

Aquest cap de setmana es va celebrar el Gran Premi Copa Primavera d'El Prat de Llobregat, segona cita de la Copa Catalana de carretera per a fèmines, júnior i cadet.  El fort vent i els esprints intermedis bonificables a cada prova van decidir els guanyadors per sobre de l'ordre d'arribada final. Més de 120 ciclistes van participar en la compertició.

img 9556

Sergi Moya (Antiga Casa Bellsolà) ha dominat tots tres passos bonificables i s'ha acabat imposant a la cursa júnior, mentre que Roger Hernández (Tot net-Terrassa) va ser el millor júnior de primer any. La vencedora entre les fèmines va ser Elisabet Escursell (Massi-Tactic) que entrava a meta just per davant de la francesa Margaux Vigie (Costa Brava Mediterranean Foods) i de la vencedora sub 23, una Laura Rodríguez (Catema.cat). Oriol Alcaraz (Tot-Net Terrassa) va ser primer en cadets de primer any.

D14PXDfX4AILaM6

El vencedor de la prova cadet va ser el vigent campió de Catalunya, Martí Hidalgo (Tot net-Terrassa). Mentrestant la vencedora júnior fou Carolina Miranda (Catema.cat), just després d'una Nerea Ruiz (Hyundai Koryo Car) que es vestiria amb el mallot de líder de la Copa Catalana, mentre que el podi cadet va ser cosa de l'equip Top Conserge-Costa Brava.  A la categoria cadet la guanyadora fou Estefanía Jiménez per davant de Paula Recio i la ara líder de la Copa Catalana, Lucía García.

Redacció / Fotos: Albert Rabadan (FCC)