L’11è Gran Premi El Papiol va aplegar uns 140 ciclistes

Les diferents proves que es van celebrar eren puntuables per a la Xallenge Catalana de Veterans

El Polígon Industrial del Papiol va acollir el Gran Premi Vila del Papiol 2019, que enguany va arribar a l’onzena edició. Una matinal ciclista que va ser puntuable per a la Xallange Catalana de Veterans. Hi van participar al voltant dels 140 ciclistes federats a la Federació Catalana de Ciclisme de les categories màster 40, màster 50 i màster 60 (homes) i Elit (dones) de diversos clubs catalans.

13313669 10206767245841139 1527709139 o

A la categoria, màster 40 el primer classificat va ser Antonio Manuel Mateos, del RR Mikers Club, amb un temps d’1h17’32’’ (recorregut de 56 km). A la màster 30, campió fou Alejandro Gálvez (Galvesport, CC) amb un registre d’1h17’32’’. Per equips, el vencedor va ser l’RCB Motor Begues-CIL.

A la màster 40, el guanyador va ser Mirco Merotto, de l’RCB Motor Begues-CIL amb un temps d’1h10’36’’ (recorregut de 48 km), mentre que el primer classificat a la màster 60 va ser Salvador Gálvez, del Galvesport CC; amb 1h12’41’’. En la categoria femenina (màster 40), la vencedora va ser Núria Castillo (CC Ratpenat, 1h41’14’’). Per equips, es va imposar l’RCB Motor Begues-CIL i a les metes volants, Manuel seco (CC Ratpenat).

Redacció / Fotos: Arxiu