José Manuel Salguero, líder de la Copa Catalana Internacional de BTT

El ciclista sesrovirenc ha pujat al podi en les dues primeres curses del circuit

El  sesrovirenc José Manuel Salguero lidera amb autoritat la categoria màster 40 a la Copa Catalana Internacional de BTT. En aquesta competició hi participen ciclistes de diversos països del món, com ara Rússia, França, Alemanya, Itàlia o Suïssa. L’edició del 2019 consta de nou proves, que se celebraran entre els mesos de febrer i setembre.

2019 03 14 jose manuel salguero b

En les dues primeres curses del circuit, Salguero ha fet pòdium en les dues ocasions. Els dies 23 i 24 de febrer, a Banyoles, el ciclista baixllobregatí va quedar primer de la seva categoria, la màster 40, amb un temps d’1h2’22’’. La segona cursa es va celebrar al municipi vallesà de Corró d’Amunt el passat 10 de març. El sesrovirenc va finalitzar en segon lloc amb un temps de 56’17’’. La propera cursa serà el 7 d’abril a la Vall de Lord, a Sant Llorenç de Morunys.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve