Suspès el Descens de Sant Andreu per la mort d’un ciclista

El jove de 32 anys va patir una forta caiguda que va desembocar al tràgic final tot i la ràpida atenció dels equips d’emergència

Segons informa Ràdio Sant Andreu de la Barca, quan encara no s’havia disputat la primera mànega del 26è Descens de Sant Andreu de la Barca a la jornada d’ahir diumenge, es va produir un accident d’un ciclista que va patir una caiguda i que finalment va morir. El jove de 32 anys va ser atès ràpidament pels equips d’emergència que es van traslladar al lloc dels fets però que no van aconseguir salvar la vida del corredor.

26 DESCENS SAB 01

L’organització es va reunir amb els equips i corredors per comunicar la decisió final de suspendre la prova esportiva que enguany era puntuable amb punts UCI, l’Open d’Espanya i obria el calendari de la present temporada on havien de participar més de 300 corredors. S’ha guardat un minut de silenci.

Redacció / Fotos: Ràdio Sant Andreu de la Barca (Jordi Milian)