Uns 1.800 alumnes vicentins participaran en Jornades Escolars d’Atletisme

Imprimeix

Se celebraran els dies 12, 13 i 14 de març al Camp Municipal de la Barruana

Prop de 1.800 alumnes de primària de les vuit escoles de Sant Vicenç dels Horts participaran els dies 12, 13 i 14 de març de les onzenes Jornades d’Atletisme Escolar. Les tres sessions tindran lloc al Camp de Futbol Municipal de la Barruana.

L’activitat consta d’un circuit de deu proves amb set d’atlètiques i tres de descans. Al llarg del matí, els nens i nenes faran una cursa de resistència, llançament, cursa de velocitat, salt d’alçada, prova d’obstacles, salt de longitud i salt de tanques. Aquesta activitat serveix per promoure la pràctica esportiva a les escoles i el treball en grup.

whatsappimage2019 03 07at14.32.35

L’organització de les Jornades Escolars d’Atletisme compta amb la col·laboració voluntària de famílies i alumnat de secundària de Sant Vicenç dels Horts i de l’empresa Caprabo, que hi col·labora des de la primera edició donant els sucs de fruites que serveixen de refrigeri a l’alumnat. Aquests jornades són una de les iniciatives educatives amb més tradició del municipi, van néixer el curs 2007-08 amb la posada en marxa del primer Pla Educatiu d’Entorn.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts