Uns 1.800 alumnes vicentins participaran en Jornades Escolars d’Atletisme

Se celebraran els dies 12, 13 i 14 de març al Camp Municipal de la Barruana

Prop de 1.800 alumnes de primària de les vuit escoles de Sant Vicenç dels Horts participaran els dies 12, 13 i 14 de març de les onzenes Jornades d’Atletisme Escolar. Les tres sessions tindran lloc al Camp de Futbol Municipal de la Barruana.

L’activitat consta d’un circuit de deu proves amb set d’atlètiques i tres de descans. Al llarg del matí, els nens i nenes faran una cursa de resistència, llançament, cursa de velocitat, salt d’alçada, prova d’obstacles, salt de longitud i salt de tanques. Aquesta activitat serveix per promoure la pràctica esportiva a les escoles i el treball en grup.

whatsappimage2019 03 07at14.32.35

L’organització de les Jornades Escolars d’Atletisme compta amb la col·laboració voluntària de famílies i alumnat de secundària de Sant Vicenç dels Horts i de l’empresa Caprabo, que hi col·labora des de la primera edició donant els sucs de fruites que serveixen de refrigeri a l’alumnat. Aquests jornades són una de les iniciatives educatives amb més tradició del municipi, van néixer el curs 2007-08 amb la posada en marxa del primer Pla Educatiu d’Entorn.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix