El gavanenc Pepe Oriola disputarà el TCR Àsia

Imprimeix

El pilot deixa el WTCR i el Cupra per conduir un Hyundai en l'equip coreà Indigo Racing

Nou repte per a Pepe Oriola aquesta nova temporada que està a punt de començar. El pilot gavanenc disputarà definitivament el TCR Àsia al volant d’un Hyundai en l’equip coreà Indigo Racing. Aquest canvi es produeix després que Campos Racing decidís no continuar en el WTCR i que la marca Cupra arribés a un acord amb els equips Comtoyou i PWR per al WTCR.

pepe oriola 650x325

Estic molt content d’iniciar aquesta nova etapa esportiva. Alguns pensaran que és un pas enrere després de la sòlida temporada passada en el WTCR, però per a mi és una oportunitat de demostrar el que puc fer i espero que em permeti tornar al Mundial en 2020″, ha assenyalat Oriola. El gavanenc, de 24 anys, sap que comptarà “amb un cotxe molt fort, com es va mostrar l’any passat, i un fabricant compromès. Estic segur que tenim per davant una gran temporada a Àsia”. Oriola assegura que “aquest campionat és molt intens. Es disputa en només cinc curses i té un gran nivell de participants. No pots permetre’t cap fallada. Òbviament vull lluitar pel títol i porto mesos preparant-me per a estar al millor nivell i poder fer un salt qualitatiu en la meva carrera esportiva.”

D05g r6XgAIMFj8

El calendari de les TCR Àsia comprèn cinc carreres, la primera d’elles en Sepang del 5 al 7 d’abril. Els dos dies anteriors hi ha dos test jornades de test en el traçat malai. Aquesta serà la cinquena temporada del TCR Àsia.

Redacció / Fotos: Pepe Oriola