El 37è Gran Premi de Marxa Ciutat del Prat aplega 200 participants

Jesús García Bragado i Mar Juárez, guanyadors de la prova absoluta en la modalitat d’una hora

Aquest passat diumenge dia 3 de març es va celebrar el 37è Gran Premi de Marxa Ciutat del Prat–I Memorial Moisès Llopart, organitzat pel club Pratenc Associació́ d’Atletisme al Complex Esportiu Municipal Sagnier. Una competició que va aplegar unes 200 participants i que es tornava a recuperar després de vuit anys de la seva desaparició (enguany en un format en pista al CEM Sagnier).

L’esdeveniment atlètic va començar a les 9,30 hores amb les curses de 5 quilòmetres màster i també es van realitzar les corresponents curses en les categories de promoció durant la matinal fins arribar al migdia que va donar la sortida de la cursa absoluta amb la modalitat d’una hora marxa per les categories femenina i masculina.

marca prat 2

Captura de pantalla 2019 03 05 a las 20.55.53

Jesús García Bragado, amb un total de 13.518 metres, i Mar Juárez, amb 12.795 metres, van ser els guanyadors de l’edició d’enguany. També es van fer proves de promoció des de la sub 10 fins a la categoria màster.