El Palau Blaugrana viu la retirada de la samarreta de Navarro

Imprimeix

El santfeliuenc és el cinquè jugador de la història del club blaugrana que ja pot veure penjada la samarreta amb el número 11 al pavelló

Nit emotiva per al santfeliuenc Juan Carlos Navarro. Coincidint amb el partit d’Eurolliga entre el Barça Lassa i el Reial Madrid, el club blaugrana va organitzar l’acte d’homenatge amb la retirada de la samarreta de l’escorta baixllobregatí.

69AV5Qh5

‘La Bomba’ va viure un dels moments més importants de la seva vida després de la retirada en actiu del bàsquet professional, ja que tan aficionats com companys van acompanyar-lo en la retirada del seu llegendari ‘11’. Navarro es va emocionar i va dir que “m’enduc molts records, tots bons, molts companys, molts amics. Ha estat una trajectòria excel·lent, he intentat deixar-me la pell sempre amb aquest club i us trobaré a faltar”. A més va afegir, amb els ulls amb llàgrimes que “de petit, el meu pare -mort el passat novembre- em va muntar una cistella al pati de casa. Ni en els meus millors somnis podria pensar que estaria aquí en la meva nova casa, el Palau Blaugrana, amb tots vosaltres. Als meus germans, a la meva mare, a la meva família i sobretot a tu, pare.”. Les seves filles, Lucia i Elsa, han estat les encarregades d’immortalitzar l’11.

D0m T1pWwAEuAM

D0mejdzXgAQSccv

Mítics jugadors

L'11' de Juan Carlos Navarro és quart dorsal de l'equip de bàsquet del Barcelona que penja en el més alt del pavelló, al costat del '15' de Juan Antonio San Epifanio 'Epi', el '4' d'Andrés Jiménez, el '7' de Nacho Rodríguez i el '12' de Roberto Dueñas.

Redacció / Fotos: FC Barcelona