Avantatge del Cornellà a les semifinals de la Copa RFEF

Imprimeix

Va empatar ahir davant l’Internacional de Madrid (2-2) en el partit d’anada 

El Cornellà té un peu a la gran final de la Copa RFEF després d’empatar a dos gols al camp de l’Internacional de Madrid en el partit d’anada de les semifinals de la competició. Els de Xavi Calm van aconseguir situar-se amb un 0-2 a favor seu a la segona part després d’una primera de màxima igualtat amb ocasions per als dos equips. Tanmateix, no va poder mantenir la renda i a la recta final de l’enfrontament els madrilenys van aconseguir igualar el marcador i mantenir oberta l’eliminatòria. La tornada es jugarà el 6 de març al Nou Municipal de Cornellà.

D0b9ODQUYAAnhgp

A l’altra semifinals, el Mirandés van golejar el Socuéllamos per 3-0 fent un pas gairebé definitiu per estar a la final. Només un daltabaix en el partit de tornada deixaria els de Miranda d’Ebre sense optar al títol.

Fitxa

Internacional de Madrid: Miguel Ángel; Robles, Aitor, Ariel, Herrero (Morante, 46′), Monroy (Calderón, 68′), Fran Cortés, Filipe, Jacobo, Alberto Rubio i Tamayo (Pina, 46′).

Cornellà: Sergio; Roman (Sánchez, 71′), Blasco, Xiker, Ricard, Leo Ramírez (Agus, 57′), Abde, Pep Caballé, Jaume, Gilbert i Gaspar (Héctor, 62′).

Gols: 0-1 (52’): Jaume. 0-2 (58’): Jaume. 1-2 (83’): Fran Cortés. 2-2 (85’): Morante.

Àrbitre: Luis Enrique Morona del Campo, madrileny. Grogues al local Jaboco i al visitant Xiker.

Estadi: Municipal Ángel Nieto. Uns 400 espectadors.

 

 Redacció / Fotos: Internacional de Madrid-UE Cornellà