La vuitena edició de la Maratest aplega unes 2.500 participants

El Prat va acollir una prova atlètica que va tenir com a guanyadors Betlloch i Esther Vidal (30 km) i David Guiamet i Mireia Guarner (15 km)

Uns 2.500 participants es van donar cita al Prat de Llobregat per a prendre part a la vuitena edició de la Maratest, que ha transcorregut pels camins del Delta del Llobregat, del Parc Nou i de la Carretera de la Platja. Els guanyadors de la prova de 30 quilòmetres han estat Ferran Betlloch i Esther Vidal, mentre que els més ràpids a la prova curta, disputada sobre una distància de 15km, van ser David Guiamet i Mireia Guarner.

52035857 2037249639724594 3036600534640361472 o

El primer classificat de la prova masculina dels 15km, David Guiamet, va parar el cronòmetre en 53’25’’. Daniel Baena (53’58’’) i Allain Guillaume (54’20’’) han arribat en segona i tercera posició respectivament. Als 30 km Ferran Betlloch ha guanyat amb un temps de 1h48’04’’, seguit de Oscar Rodriguez (1h48’28’’) i Toni Bautista (1h49’17’’), que han creuat seguidament la línia de meta.

52567687 2037250393057852 5025482529436598272 o

A la prova femenina de 15 km, Mireia Guarner ha estat la més ràpida de la jornada amb una marca de (59’44’’), seguida de Sara Benedí (1h00’03’’) i d’Ana Belén Garcia  (1h03’41’’). Esther Vidal (2h12’19’’), Ruth Guillem (2h13’10’’) i Cristina Solé (2h13’19’’) han ocupat les tres primeres posicions a la cursa de 30 km.

52263837 2037250196391205 3106821510468206592 o

L’ambient festiu ha predominat en una jornada en la qual els atletes han pogut fer la “tirada llarga” per a preparar els seus propers objectius de marató o mitja marató. D’aquesta manera, s’han vist nombrosos grupets de corredors que han realitzat junts la cursa, especialment al voltant de les sis llebres de l’Associació Esportiva Corredors.cat que han marcat sis ritmes objectius de marató (2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h).

Redacció / Fotos: Maratest