El Voleiboom i el BCE presenten les novetats pel 2012

Es va presentar la memòria de voleiboom i Beach Club Esportiu El Pendulo (BCE) en 2011, així com el calendari d'activitats previstes per aquest 2012. Lluís Sans, president de Voleiboom i Jordi Serra, president del BCE van certificar que al vòlei platja a Castelldefels, està en constant creixement des del seu naixement l'any 2000, situant a Voleiboom com a torneig de vòlei platja més gran d'Espanya i a Castelldefels, com una de les ciutats referència d’aquest esport.

D’altra banda es va anunciar la posada en marxa d’un centre esportiu d’activitats de platja, que miraran de tenir enllestida pel proper estiu. En aquest nou centre esportiu hi ha la possibilitat de situar pistes de vòlei platja, correctament il·luminades per a la pràctica del vòlei platja tot l'any i a tota hora. Això significaria molt per a l'esport del vòlei platja a Castelldefels i podria fer créixer aquest esport de manera exponencial a la ciutat.

En aquest 2012, les novetats més importants seran: nova web www.voleiboom.com, nova imatge a càrrec de QuattroDigital, potenciació de presència a les xarxes socials, internacionalització de tots els seus esdeveniments per reduir el possible impacte que pugui tenir la crisi a Espanya i obrir la platja de Castelldefels a l'exterior. Igualment es continuarà potenciant l'organització d'esdeveniments per a empreses, a mesura, per dotar de recursos econòmics al club.

Les dates confirmades per als tornejos en 2012 a la platja de Castelldefels són:

  - 21 d'abril de 2012. 2x2 Masculí, Femení i mixt i 4x4 popular (BCE)

    - 14 i 15 de juliol de 2012. Voleiboom 4x4 Masculí, Femení i popular (dins de les “Festes del Mar”)

    - 8 de setembre de 2012. 2x2 Masculí, Femení i mixt i 4x4 popular (BCE)

    - Escola de Vòlei platja BCE. Dissabtes de 10 a 14 hores, davant restaurant el Péndulo

 Marçal Fontanals – FCV / Foto: Vb

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix