La Divisió d’Honor de dards arriba a l’equador

Aquest cap de setmana comença la segona volta de la Lliga Divisió d'Honor 2011-12. A l’equador de la competició, el CD Aigüestoses de Llobregat, de Sant Andreu de la Barca, es va proclamar ‘campió d’hivern’ després de finalitzar primer a la classificació -sense encaixar cap derrota-. El CD La Xarxa, de Puig-Reig, i el CD Ciutat de Reus són els perseguidors i que tenen més opcions de cara a alçar-se amb el títol final.

Per la seva part el CEDSAB, de Sant Andreu de la Barca, es manté a la part mitja de la taula en un segon grupet de clubs que han cedit quatre partits i en que partit a partit hauran de donar el màxim per no cedir avantatge i assegurar-se la quarta plaça final.

La part baixa de la taula segueix renyida, on quatre equips es troben amb molt poques diferències i on una sola victòria pot suposar eludir ser el cuer de la classificació. L'Aigüestoses SAP i L'Esplugues CD compten amb una victòria més que el CEDSAB AS, que al final de la primera volta és l'úlitm classificat.

Marçal Fontanals - FCD/ Foto: CDALL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix