Gran estrena de Catalunya a Sant Boi en el Nacional Autonòmic

Les seleccions Sub 15 i sub 17 femenines es van imposar al País Basc i tenen un peu a la Fase Final de la competició

L’Estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat ha acollit aquest matí la primera jornada de la segona fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, amb la participació de Catalunya, País Basc i Regió de Múrcia.

Els dos combinats catalans van arrancar excel·lents resultats. La Selecció Catalana Sub 15 es va imposar al País Basc per 1-2. Laura Mas va avançar les catalanes en el minut 30, i Júlia Bartel va ampliar la renda en el 51. Maider Molano, de penal i en el minut 75’, va escurçar les diferències tot i que al final Catalunya va aconseguir mantenir el seu avantatge.

sub 15 cata

ub 15 cata

D’altra banda, la Selecció Catalana sub 17 va aconseguir una treballada victòria per 1 a 2 contra un defensiu rival gràcies a un doblet de Viktoria Adrianova (25’ i 89’). Les basques van marcar en el minut 53 mitjançant Izarne Sarasola.

2019 02 08 14 30 04 portada slider

res 2019 02 08 14 37 50 1DX 2777

Demà dissabte juguen la regió de Múrica i el País Basc (sub 15 i sub 17). Mentrestant, les catalanes descansaran fins diumenge on s’enfrontaran davant les murcianes (10 i 12.15 hores).