El santboià Marc Gasol deixa Memphis i marxa a Toronto

El pivot ha jugat onze temporades consecutives a l’equip de Tennessee i se’n va a un club que opta a jugar la final de l’NBA

Després d’onze temporades consecutives a Memphis (2008-2019), el santboià Marc Gasol canvia d’equip. Els Toronto Raptors és la nova destinació del pivot després que el club canadenc arribés a un acord amb els Grizzlies. A canvi, han aterrat al ja exequip de Gasol, els jugadors Jonas Valanciunas, Delon Wright, CJ Milles a més d’una elecció de segona ronda per al 2024.

marc gasol derrota kikD U50848231995WdB 624x385RC

De fet, serà el tercer equip del de Sant Boi de Llobregat. Va ser escollit en el Draft pels Lakers, encara que mai va poder jugar a l’equip de Los Angeles, ja que van traspassar els seus drets als Grizzlies en l’intercanvi que va dur al seu germà, en Pau, a vestir de groc.

Aquesta temporada, el pivot ha fet una mitjana de 15,7 punts, 8,6 rebots i 4,7 assistències. En els darrers anys ha estat una de les grans figures de l’equip de l’estat de Tennessee. Ara tindrà l’oportunitat d’optar a guanyar l’anell de l’NBA, ja que el seu nou equip és un dels favorits per arribar a la final i guanyar-la.

 Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix