Marc Guerrero i Raquel León guanyen el 27è GP Marxa Atlètica de Viladecans

Imprimeix

Més de 200 marxadors i marxadores es van donar cita on també es va celebrar el Campionat de Catalunya en les categories promoció i màster

El passat dissabte 2 de febrer es va disputar el Campionat de Catalunya de Marxa de Promoció i Màster de 10 km en Ruta, en el marc del XXVII Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat de Viladecans, organitzat pel Club d’Atletisme Viladecans i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat. El guanyadors absoluts del Gran Premi van ser Marc Guerrero (ISS-L’H) amb un temps de 45’05’’ i Raquel León (CA Valladolid), amb un registre final de 53’44’’. Més de 200 participants de diferents edats es van donar cita a la matinal atlètica.

marxa vila 27

Els resultats a la promoció van ser els següents: Martí Calatayud -Runners El Vendrell- i Natàlia Calvache -GA Lluïsos Mataró- (sub 10); Biel Elvira -CA Viladecans- i Núria Ferriz -AA Catalunya- (Sub 12); Iván Molina -GA Lluïsos Mataró- i Clàudia Sánchez -AA Xafatolls- (Sub 14); Rubén Liste -CA Viladecans- i Griselda Serret -Runners El Vendrell- (Sub 16); Alaa Abergui -UA Terrassa i Laura Gutiérrez -CA Vic- (Sub 18); Ferran Campins -UA Terrassa- i Ainhoa Martínez -UA Terrassa- (Sub 20). 

marxa viladecans 27

A la categoria màster els guanyadors foren Guillem Pérez -Avinent Manresa- (M-35 masc.); Antonio Redondo -CA Atletesvng.org- (M-40); Josep Obrador -CA Castellar- (M-45), Javier García -CA Viladecans- (M-50); Pedro José Aranda -CA Canyelles- (M-60), Ignasi Melo -UA Rubí- (M-65); Eva Pérez -CA Montornès- (W-40); Olga Cabrera -CE Penedès- (W-45) i Amelia Martínez -CA Canovelles- (W-50).

Redacció / Fotos: CA Viladecans