El Baix Llobregat tornarà a ser protagonista a la Volta 2019

Imprimeix

Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Vallirana, Begues, Castelldefels, Gavà i El Prat de Llobregat són alguns dels municipis que acolliran la darrera etapa de la prova ciclista

Ja es coneix el recorregut de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. Ciclistes com el vigent campió del món i de la Volta, Alejandro Valverde, el guanyador de la Vuelta, el britànic Simon Yates, el català Marc Soler, els francesos Romain Bardet, Thibaut Pinot o Warren Barguil, l’italià Fabio Aru, el colombià Rigoberto Urán, els belgues Thomas de Gendt o Remco Evenepoel... entre molts altres, ja han confirmat la seva presència. Tot un cartell de luxe per a la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d’Itàlia. Fins a 190 països rebran imatges de televisió de la cursa gràcies a 30 difusors internacionals.

1149486 10203573665640944 1750636346 o

Captura de pantalla 2019 02 05 a las 9.22.25

La nostra comarca tornarà a ser la gran protagonista a la setena i darrera etapa de la prova, que se celebrarà el proper 31 de març amb un recorregut de 143 quilòmetres (Barcelona-Barcelona). La capital de Catalunya tornarà a ser el punt de sortida i arribada, que ho decidirà tot, amb vuit voltes espectaculars per la muntanya de Montjuïc que posaran el punt final a la 99a edició. Municipis com Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Vallirana, Begues, Castelldefels (hi haurà un esprint intermedi), Gavà i El Prat de Llobregat són acolliran aquesta darrera etapa.

Redacció / Fotos: Arxiu