Viladecans celebra la 26a Nit de l’Esport a l’Atrium

Imprimeix

L’acte va lliurar més de 120 guardons a esportistes de diferents disciplines

L’Atrium de Viladecans va acollir el passat divendres 1 de febrer la Nit de l'Esport, l'esdeveniment en què la ciutat reconeix a esportistes locals de totes les edats els seus mèrits esportius de la darrera temporada. Amb la presentació de la nova marca ciutat com a acte sorpresa, la vint-i-sisena edició de la gran nit de l'esport local ha repartit més de 120 guardons a esportistes de diferents disciplines, en un certàmen que tornat a repetir el format de dues gales diferents: una per als i les esportistes de categories inferiors, i una altra per la resta.

nit esport vila 2

Destaquen, enguany, el premi als valors esportius, que ha anat a parar a mans del Benjamí C de la UD Viladecans, i la menció especial a la difusió de l'esport femení per Base Castelló i Montsea Urbea. A més, s’ha homenatjat a Clotilde Sánchez, dona que ha dedicat tota la seva vida a l’Esport.

DyWOp27WkAAyx5z

Segons l’alcalde, Carles Ruiz, “des de l’Ajuntament volem donar una empenta de la dona a l’esport. Estem treballant per intentar que hi hagi més presència femenina a totes les disciplines esportives, i volem donar suport als clubs perquè facin esforços.”

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans